Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Galatasaray Başantrenörü Memnun:- "Normal sezonu bitirdik. Artık gerçek basketbol başlayacak"- Beşiktaş Başantrenörü Arıca:- "Geçen hafta play-off şansımızı kaybettik. Dolayısıyla maçta motivasyon üst düzeyde olmadı"

İSTANBUL (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde Beşiktaş'ı 97-61 mağlup eden Galatasaray'ın başantrenörü Ekrem Memnun, normal sezonu tamamladıklarını, gerçek mücadelenin play-off etabında yaşanacağını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Memnun, kendileri açısından iyi bir maç olduğunu belirterek, "Herkesi oynatma şansı bulduk. Normal sezonu bitirdik. Artık gerçek basketbol başlayacak." dedi.

Takımda sakat oyuncuların bulunduğunu vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, yaşadıkları sıkıntıya rağmen en iyi şekilde oynayıp, play-off'larda tur atlamak istediklerini dile getirdi.


- Arıca: "Motivasyon üst düzeyde değildi"


Beşiktaş Başantrenörü Serkan Arıca, takımının Galatasaray karşısında motive bir şekilde oynamadığını ifade etti.

Genç oyunculara şans verdiklerini kaydeden Arıca, "Geçen hafta play-off şansımızı kaybettik. Dolayısıyla bu maçta motivasyon üst düzeyde olmadı. Biraz daha keyifli olabilirdi ama maça iyi başlamadığımız için oyunda kalmaya çalıştık." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.