Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Baş: - "Kötü oynayarak maçı kazandık"- Mersin Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Katkat: - "Galip gelseydik sıralamada rakibimizin üstüne çıkacaktık ama olmadı"

HATAY (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun 26. ve son haftasında Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 70-67 yenen Hatay Büyükşehir Belediyespor'un başantenörü Ekin Baş, kötü oynamalarına karşın kazanmayı başardıklarını söyledi.

Baş, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iki takımın da güzel bir mücadele sergilediğini kaydetti.

İki takımın da iyi kadrolara sahip olduğunu aktaran Baş, şunları söyledi:

"Buralara kadar geleceğimizi sezon başında kimse düşünmüyordu. Biz sezonu ikinci sırada tamamladık. Rakibimiz ise üçüncü oldu. İki takım play-off çeyrek finalini geçerse, büyük ihtimalle yarı finalde eşleşeceğiz. O zaman bu takımlardan biri finale gidecek. Bu basketbol adına sevindirici bir şeydir. Finalde biz olmak istiyoruz ama bugünkü gibi basketbol oynarsak, çok zor. Maçı koparacağımız yerlerde rakibe geri gelmesi için şans tanıdık. Sonunda kazandık. Kötü oynayarak maçı kazandık. Her zaman iyi oynayarak kazanamazsınız. Kazanma alışkanlığı bunu gerektirir."

Mersin Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Dursun Katkat ise mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"Bu bir sıralama maçıydı. Biz galip gelseydik sıralamada rakibimizin üstüne çıkacaktık ama olmadı. Güzel bir maç olacağı belliydi zaten. İyi hazırlanmıştık ancak önemli oyuncularımızdan birinin sakatlığı, bizim biraz gücümüzü kırdı ve bugünkü maçı kaybettik. Rakibimizi tebrik ediyorum. Seyircilerin centilmenliği için de çok teşekkür ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.