Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti:- "Bugün geriye baktığımız zaman, son 10 saniyede kaybettiğimiz 4 maç var"- Lokomotiv Kuban Başantrenörü Bartzokas:- "Oyuncularımı zorlamak istemedim"


İSTANBUL (AA) - THY Avrupa Ligi Top 16 Turu E Grubu 14. haftasında Rusya'nın Lokomotiv Kuban takımını 87-86 yenen Darüşşafaka Doğuş'un başantrenörü Oktay Mahmuti, maça istedikleri sertlikte başlayamadıklarını ama ikinci devrede iyi savunma yaparak kazandıklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mahmuti, rakibin skor gücünün çok yüksek olduğunu dile getirerek, "Rakibimiz uzunlarıyla şut atabiliyor. İlk yarı yüksek yüzdeyle hücum ettiler. İkinci yarı savunmayı daha iyi yaptık ve rakibimizi zor atışlara mecbur bıraktık. Hücumda topu iyi paylaştık ve potaya dikey oynadık." diye konuştu.

"Bugün geriye baktığımız zaman, son 10 saniyede kaybettiğimiz 4 maç var" diyen Mahmuti, "Özellikle son dönemde daha iyi basketbol oynadık. O maçları kazansak, grupta iddialı hale gelebilirdik." ifadelerini kullandı.


- Lokomotiv Kuban cephesi


Lokomotiv Kuban Başantrenörü Georgios Bartzokas, dün alınan sonuçların ardından bu maçın pek anlamının kalmadığını belirtti.

Seyirci açısından keyifli bir maç olduğunu vurgulayan Bartzokas, "Fikstürümüz çok yoğundu. Pazar günü de maçımız var ve Barcelona Lassa mücadelesi öncesi zor bir fikstürdü. Ben de oyuncularımı zorlamak istemedim." değerlendirmesinde bulundu.

Bartzokas, bir gazetecinin, Anadolu Efes'e olası transferiyle ilgili sorusu üzerine, "Doğrusu bunu komik buluyorum. Kulübümüz tarihinin en önemli maçlarıyla karşı karşıya. Şu anda teklif aldığım bir takım yok. Odaklandığım tek şey önümüzdeki maçlar." şeklinde konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.