Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı:"Daha tur bitmedi, bizi zor bir deplasman bekliyor"- Galatasaray Başantrenörü Memnun:"Dönem dönem iyi oynadık, dönem dönem basit hatalar yaptık"


KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final ilk maçında Galatasaray'ı yenerek seride 1-0 öne geçtiklerini, ancak daha tur atlamadıklarının farkında olduklarını söyledi.

Avcı, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarları önünde galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayan Avcı, şunları kaydetti:

"Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum. Çok iyi basketbol oynadık. Takımımızdan beklediğimiz durumdu. İyi başladığımız sezonu iyi bitirmek istiyorduk. Daha önce de Galatasaray ile güzel maçlar yapmıştık. Yine öyle maçlardan biri oldu. Maçın birinci yarısı bitti, daha turla alakalı söyleyecek bir şey yok. Gerçekten zor bir eşleşme bu. Orada da elimizden geleni yapacağız. Daha tur bitmedi, bizi zor bir deplasman bekliyor. Turu üçüncü maça bırakmamaya çalışacağız."


- Galatasaray cephesi


Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise maçın belli bölümlerinde iyi oynadıklarını, bazı bölümlerinde de basit hatalar yaptıklarını belirtti.

Yönetimleri nedeniyle hakemleri eleştiren Memnun, şu ifadeleri kullandı:

"İlk maçı kaybettik. Dönem dönem iyi oynadık, dönem dönem basit hatalar yaptık. Tamamen bir tiyatro oynandı sahada. Maçın kırılma anı da topu kapmış giderken 24 saniye çalınması... Ben konuşunca ceza veriyorlar, istedikleri kadar da versinler. Daha dünkü çocuklar gelip 25 senedir bu işin içinde emek veren insanlara aşağılamalar falan... Yapacak bir şey yok, federasyon böyle istiyorsa böyle olur zaten. Hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.