Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Özmeriç: - "94 sayı yiyerek maç kazanmak mümkün değil" - Beşiktaş Sompo Japan Yardımcı Antrenörü Bilge: - "Son çeyrekte iyi savunma yaparak ve hücumda da kolay sayı bularak kazandık"


ANKARA (AA) - Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Hasan Özmeriç, 94 sayı yiyerek maç kazanmanın mümkün olmadığını söyledi.

Özmeriç, Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahalarında 94-83 yenildikleri Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, sakatlıklar sebebiyle dar bir rotasyonla oynadıklarını ve uzun oyuncularını dinlendiremediklerini belirterek, "94 sayı yiyerek maç kazanmak mümkün değil." dedi.

İlk yarıyı 2 sayı farkla önde bitirmelerine karşın soyunma odasında savunma sertliğini artırmadıkları takdirde maçı kazanamayacaklarını konuştuklarını ifade eden Özmeriç, "Hücumda bir şekilde skor buluyoruz ama savunmada rotasyonu daha geniş tutmamız gerekiyor. Artık tüm konsantrasyonumuz önümüzdeki hafta oynayacağımız Türk Telekom maçına yönelik olacak." diye konuştu.


- Beşiktaş Sompo Japan cephesi


Beşiktaş Sompo Japan Yardımcı Antrenörü Murat Bilge, uzun zaman sonra deplasmanda kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Başantrenör Yağızer Uluğ'un karşılaşma sırasında iki teknik faul sonrası diskalifiye edilmesi sebebiyle basın toplantısına katılan Bilge, play-off'a kalabilmek adına Rönesans TED Ankara Kolejliler maçının kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

"Maç içinde iniş çıkışlarımız oldu ama son çeyrekte iyi savunma yaparak ve hücumda da kolay sayı bularak kazandık. Uzun zaman sonra deplasmanda kazandığımız için mutluyuz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.