Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Dikeoulakos:"Kazanıp, 3. olduğumuz ve taraftarlara eğlenceli bir gün yaşattığımız için mutluyum"- USK Prag Başantrenörü Hejkova:"Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz ama gururluyuz. Avrupa Ligi'nde geldiğimiz no


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü George Dikeoulakos, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ni 3. tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ülker Sports Arena'da yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Dikeoulakos, ilk maçta aldıkları Nadezhda yenilgisini unutturmak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Kazanıp, 3. olduğumuz ve taraftarlara eğlenceli bir gün yaşattığımız için mutluyum." dedi.

Maçın sonunu iyi oynadıklarını aktaran Dikeoulakos, "Dörtlü Final ilk maçında Nadezhda karşısında aldığımız yenilgi nedeniyle şoktaydık. Maçın başında da bunu hissettik. Karşılaşmaya çok iyi başlayamadık. İkinci çeyreği iyi oynadığımızı düşünüyorum. Üçüncü çeyrekte gerginliğimiz vardı ama bu da hissedildi. Maçın kazanıldığı çeyrekte iyi bir iş ortaya çıkardık ve kritik şutları sokarak, kazanmasını bildik." diye konuştu.

Sarı-lacivertli oyuncu Alexandria Quigley, Dörtlü Final organizasyonun İstanbul'da düzenlendiği için heyecanlı olduklarını belirterek, "Nadezhda maçında aldığımız yenilgiden dolayı bir hayal kırıklığımız vardı ama bunu unutup en iyi sonuca ulaşmak için sahaya çıktık. Kazandığımız için sevinçliyiz." ifadelerini kullandı.


- USK Prag cephesi


USK Prag Başantrenörü Natalia Hejkova, Fenerbahçe'ye yenildikleri için üzüldüklerini ancak elde ettikleri Avrupa dördüncülüğünden dolayı gururlu olduklarını kaydetti.

Dörtlü Final'de iyi performans göstermelerine rağmen kazanmak için yeterli olmadığını aktaran deneyimli başantrenör, "Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz ama gururluyuz. Avrupa Ligi'nde geldiğimiz nokta bizi hiç de mutsuz etmiyor. USK Prag kulüp tarihinin en iyi ikinci derecesi. Bence kötü değildik. İyi savaştık. İyi oynadığımız anlar vardı. Eğer bu tip maçları kazanmak istiyorsanız bütün oyuncularınızın her saniyeyi iyi oynaması lazım. Bu turnuvada iyiydik ama sadece iyiydik. Kazanmak için performansınızın iyiden yukarıda olması gerekir." şeklinde konuştu.

Çek temsilcisinin ABD'li oyuncusu Kia Vaughn ise, "Kimse kaybetmeyi sevmez. Biz de çok mutlu değildik. İyi bir takıma karşı oynadık. Sahaya koyduğumuz efor kazanmak için yeterli olmadı." açıklamasında bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.