Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Avcı:"Çok mutluyum çalışmalarımızın karşılığı aldığımız düşünüyorum"- Galatasaray Başantrenörü Memnun:"Maalesef sezon bizim için burada bitmiş oldu"


KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final serisinde Galatasaray'ı eleyip yarı finale yükselerek emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Avcı, 84-79 kazandıkları maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlarına önemli bir galibiyet daha hediye etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

İzleyicilerin çok keyifli maç izlediğin aktaran Avcı, "Çok iyi bir maç oldu. İki takımın da kalitesine yakışır bir karşılaşmaydı. Bizim 5 maçın 4'ünü kazandığımız bir takımdı. Kaybettiğimiz maçta da yaşananları biliyoruz. Biraz keyifsiz bir seri oldu. Olmaması gereken şeyler oldu. Umarım bundan sonra buna benzer şeyler yaşanmaz. Biz sahada mücadelemizi yaparız. Kim iyi oynar, kim hak ederse de maçı kazanan taraf olur. Biz seriyi iki sıfır bitirmek istiyorduk ama ikinci maçta hesap etmediğimiz şeyler oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Oyuncuları galibiyetten dolayı kutlayan Avcı, "Biz çok inandığımız zaman, kadroda eksiğimiz olmadığı zaman genelde pek maç kaybetmiyoruz. Bugün de onlardan biri oldu. Her sene biz yarı final oynuyorduk. Bu sene yolu biraz uzun seçtik. Uzun ve zorlu bir yoldan final yapabilir miyiz bakalım göreceğiz. Çok mutluyum çalışmalarımızın karşılığı aldığımız düşünüyorum." diye konuştu.


- Galatasaray cephesi

Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise yarı finale çıkamadıkları için üzüntü yaşadıklarını belirtti.

Memnun, "Maalesef sezon bizim için burada bitmiş oldu. Başından sonuna kadar çok problemli bir seneydi. Ona rağmen yarışın içerisinde kalmaya çalıştık, son ana kadar mücadele ettik. Bizi destekleyenlere teşekkür ediyoruz. Başaramadığımız için özür diliyoruz." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.