Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Beşiktaş Sompo Japan Yardımcı Antrenörü Bilge:"Kalan 4 maçımızı da kazanarak play-off'a katılmak istiyoruz"- Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti:"Son dönemde ortaya koyduğumuz basketbolu oynayamadık ve kaybettik"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nin 26. haftasında sahasında Darüşşafaka Doğuş'u 80-74 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'ın yardımcı antrenörü Murat Bilge, normal sezonda kalan 4 maçı da kazanarak, play-off'a kalmak istediklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bilge, müsabakanın başından sonuna kadar istediklerini ortaya koyduklarını ifade ederek, "Rakibimize kolay sayı imkanı vermedik. Kalan 4 maçımızı da kazanarak play-off'a katılmak istiyoruz. Brown bugün çok iyi liderlik yaptı. Hazır gelen bir oyuncuyu adapte etmek daha kolay oluyor." diye konuştu.

Beşiktaş Sompo Japan oyuncularından Brown ise sahada sert bir basketbol oynandığını ve artık her galibiyetin kendileri için önemli olduğunu aktardı.


- Darüşşafaka Doğuş cephesi


Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, sahaya yeterince enerji koyamadıklarını ve kenardan yeterince katkı alamadıkları için müsabakayı kaybettiklerini kaydetti.

Maç öncesinde sakat olan Semih Erden ve Slaughter'a karşılaşma sırasında Ender Arslan ve Mehmet Yağmur'un da eklendiğini dile getiren Mahmuti, "Maç trafiğinde ve mental yorgunluk içerisinde istediğimiz oyunu ve performansı sahaya yansıtamadık. Skorer oyuncularımız çok boş atış kaçırdı. Son dönemde ortaya koyduğumuz basketbolu oynayamadık ve kaybettik. Önümüzde önemli bir Türk Telekom karşılaşması var ve ona hazırlanmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Darüşşafaka Doğuş oyuncularından Mehmet Yağmur ise baştan sona kötü oynadıklarını ve maçı kaybettiklerini dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.