Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Torku Konyaspor Yardımcı Antrenörü Yolcu:- "Ligde kalmak için her şeyi deneyeceğiz"- Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Uluğ:- "Bugünden itibaren Beşiktaş'ın hedefi, kalan maçları kazanarak ligi 5. sırada bitirmek"


KONYA (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan'a 88-76 yenilen Torku Konyaspor'un yardımcı antrenörü Murat Yolcu, ligde kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Yolcu, maçta düşük yüzdeyle şut attıklarını belirterek, "Bu şut yüzdesiyle bu sonuç kaçınılmaz oldu. Durumumuz açısından biraz tehlikedeyiz. Son 3 maçımız. Elimizden geldiğince mücadele etmeye devam edeceğiz. Torku Konyaspor'un düşmemesi lazım. Ligde kalmak için her şeyi deneyeceğiz." diye konuştu.


- Beşiktaş Sompo Japan cephesi


Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Yağızer Uluğ da galibiyet dolayısıyla oyuncularını kutladı.

Torku Konyaspor'a kalan 3 maçında başarılar dileyen Uluğ, "İlk devrede savunmada dağınık bir görüntü sergiledik. İkinci yarı buna müsaade etmedik. Kazandığımız için mutluyuz. Bugünden itibaren Beşiktaş'ın hedefi, kalan maçları kazanarak ligi 5. sırada bitirmek." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.