Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman:- "Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik"- Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca:- "Oyunun genelinde direkt elden kaybettiğimiz toplar maçı yitirmemizdeki en büyük etken oldu"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi 27. hafta erteleme maçında Pınar Karşıyaka'yı 74-67 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşmada dönem dönem iyi oynadıklarını ve hücumda iyi top paylaştıklarını ifade etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, Pınar Karşıyaka'nın dirençli bir takım olduğunu dile getirerek, "Fark olunca bizde rahatlama oldu ve çok top kaybettik. Rakibimiz direnç koyup farkı 19 sayıdan 5 sayıya çekti. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimi bizdik. Herkes, Galatasaray Odeabank son 3 haftada kaybedip yer seçecek, diye düşünüyordu. Biz her maçımızı kazanmak için çıktık ve şu anda sıralamada üçüncüyüz." şeklinde konuştu.

Galatasaray Odeabank oyuncularından Göksenin Köksal ise normal sezonda son maçı da kazanarak, play-off'ta şampiyon olmak istediklerini aktardı.


- Pınar Karşıyaka cephesi

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, sözlerine, Galatasaray Odeabank'ın Türkiye'ye çok önemli bir kupa getirdiğini ve kendilerini tebrik ettiğini söyleyerek başladı.

İlk yarıda çok yumuşak oynadıklarını ve özellikle rakibe boyalı alandan kolay basketler verdiklerini belirten Sarıca, "İkinci yarıda oyunu dengeledik ve maçı kazanabilecek duruma geldik. Dört kısaya döndüğümüz dönemde çaldığımız toplar bizi oyuna geri getirdi. Oyunun genelinde direkt elden kaybettiğimiz toplar maçı yitirmemizdeki en büyük etken oldu." değerlendirmesinde bulundu.

Pınar Karşıyaka oyuncularından Abercrombie ise maçın ilk yarısına kötü başladıklarını ve Galatasaray Odeabank'ın bunu değerlendirip farkı yakaladığını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.