Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Trifunovic:- "Bu sezon iyi iş çıkardık" - Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca:- "Bugünden itibaren play-off etabına odaklanacağız"

GİRESUN (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi'nde normal sezonun 30. ve son haftasında Pınar Karşıyaka'ya sahasında 98-72 mağlup olan Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Aleksandar Trifunovic, takımının performansından memnun olduğunu söyledi.

Trifunovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, ligde kalmayı 3 hafta önce Royal Halı Gaziantep'i yenerek garantilediklerini hatırlatarak, "Maçla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Bu sezon iyi iş çıkardık." dedi.

Ligde kalmayı garantiledikten sonra birçok olayla karşılaştıklarını belirten Trifunovic, "Bu olaylar maçı etkiledi. Pınar Karşıyaka ile bu akşam iyi mücadele edemedik. Sonuçtan memnun değiliz." değerlendirmesinde bulundu.


- Pınar Karşıyaka cephesi


Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetle ligi 6. sırada tamamladıklarını vurgulayarak, "Kazanmaya ihtiyacımız olan bir maçtı. Ligi altıncı bitirmek istiyorduk. Bugünden itibaren play-off etabına odaklanacağız. Rakibimiz Galatasaray Odeabank oldu." ifadelerini kullandı.

Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'u tebrik eden Sarıca, "Çok güzel bir ortam oluşturmuşlar. Çok da önemli galibiyetler aldılar. Bütün sezon boyunca oynadıkları oyun ve sergiledikleri mücadele için tekrar tebrik ediyorum. Yüksek skorlu ve zevkli maç oldu. Herkesi oynatma fırsatı yakaladık." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.