Basketbolda maçın ardından

Basketbolda maçın ardından
- Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Sarıca: "Hedefimiz olan bir maçı kazanarak ikinciliği garantiledik. Bundan sonraki hedefimiz grubu lider tamamlamak"- Dinamo Sassari Başantrenörü Pasquini: "Beşiktaş'ı, FIBA Şampiyonlar Ligi'nin en iyi takımı olarak gör


İSTANBUL (AA) - FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Sassari'yi 100-70 mağlup eden Beşiktaş Sompo Japan'da başantrenör Ufuk Sarıca, ikinciliği garantilediklerini ve bundan sonraki hedeflerinin grubu lider tamamlamak olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sarıca, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından kısa sürede toparlandıklarını belirterek, "Hedefimiz olan bir maçı kazanarak ikinciliği garantiledik. Bundan sonraki hedefimiz grubu lider tamamlamak. Çok akıcı ve güzel oynayarak kazandık. İki gün önce zor bir maç oynadık. Onun üstüne toparlanıp reaksiyon vermek önemliydi. İyi oynayarak kazandık ve moralimiz yükseldi." diye konuştu.

Sarıca takımın topu iyi paylaştığını ve herkesin galibiyette payı olduğunu vurguladı.

Siyah-beyazlı takımın oyuncularından Weems ise "Bu galibiyetten dolayı çok mutluyum. Bu bizi birinciliğe götürecek bir galibiyet oldu. İki gün önceki mağlubiyetten sonra takım olarak çok iyi geri döndük." dedi.


- Dinamo Sassari cephesi


İtalyan ekibi Dinamo Sassari'nin başantrenörü Federico Pasquini, galibiyetinden ötürü Beşiktaş Sompo Japan'ı tebrik etti.

Siyah-beyazlıların daha iyi bir maç çıkarttığını ifade eden Pasquini, "Beşiktaş Sompo Japan sadece bizim grubun değil Şampiyonlar Ligi'nin en iyi takımlarından biri. Buraya geldiğimizde tüm gece havaalanında kaldık ve maçtan önce bir antrenman yaptık. Bu da oyuna yansıdı. Beşiktaş Sompo Japan'ı FIBA Şampiyonlar Ligi'nin en iyi takımı olarak görüyorum. Bizden daha iyi oynadılar ve kazandılar." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.