Basketbolda transfer dönemi başladı

Basketbolda transfer dönemi başladı
Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde 2020-2021 Sezonu için transfer dönemi başladı

 

Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Türkiye Basketbol Ligi ve Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde 2020-2021 Sezonu için transfer dönemi başladı. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirdiği toplantısında, 2020-2021 sezonu için geçerli olacak katılım payı, harç ve bedelleri ile Transfer Takvimi belirlendi. Buna göre BSL, KBSL, TBL, TKBL liglerinde Türk vatandaşı ve yabancı uyruklu basketbolcular için transfer, yeni sözleşme imzalama ve vize dönemi başlangıcı 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle başladı.

KATILIM PAYLARI

Türkiye Basketbol Federasyonu lige katılım paylarını da belirledi. Buna göre  katılım payları şöyle: Basketbol Süper Ligi (BSL): 275.000 TL, Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL): 125.000 TL, Türkiye Basketbol Ligi (TBL): 75.000 TL, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi (TKBL): 30.000 TL, Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L), Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL), Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi (KBBL): 20.000 TL, Basketbol Gençler Ligi (BGL): Bedelsiz.

3 TAKIMA PUAN SİLME CEZASI

Öte yandan Basketbol Federasyonu (TBF), mali kriterlere uymadıkları gerekçesiyle Galatasaray, Beşiktaş ve Pınar Karşıyaka'nın yeni sezona -1 puanla başlayacağını duyurdu. Açıklamada bunun yanında Afyon Belediyespor, Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji, Bandırma Basketbol İhtisas, Beşiktaş, Bursaspor, Büyükçekmece Basketbol, Darüşşafaka, Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep Basketbol, Pınar Karşıyaka, Orman Gençlikspor, TOFAŞ ve Türk Telekom'un ulusal lisans almasına karar verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.