Batan gemiden 1 mürettebatın cansız bedeni bulundu

Batan gemiden 1 mürettebatın cansız bedeni bulundu
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan fırtına sonucu batan Türk bayraklı "Kafkametler" isimli kuru yük gemisine ait bir mürettebatın daha cansız bedenine ulaşıldı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan fırtına sonucu denizin derinliğine batan Türk bayraklı "Kafkametler" isimli kuru yük gemisinde bir mürettebatın daha cansız bedeni bulundu.

Kdz. Ereğli ilçesinde 19 Kasım'da yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle içerisinde 12 mürettebatı ile birlikte batan yük gemisinde bir gün sonra bir mürettabatın cansız vücudu kıyıya vurmuş halde görüldü. Yeri anlaşıldıktan sonra aramaların 42 dalgıç tarafından devam ettiği çalışmaların beşinci gününde 1 mürettebatın daha cansız bedeni bulundu.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Kayıp olan 11 mürettebattan bir cansız bedenine daha sabah saatlerinde bularak ulaştık çıkarıldığı kayıp 10 vatandaşın arama kurtarma çalışmaları profesyonel ekiplerimizce aralıksız devam ediyor" denildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.