Batman maçının ardından

Batman maçının ardından
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Batman Petrolspor’u konuk etti. İlk maçta rakibini 3-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, bu maçtan da 2-0 galip gelerek son 16 turuna adını yazdırdı. Bu maçtan arda kalan detaylar şu şekilde

EVOUNA GOLÜNÜ ATTI

Sezon başında Konyaspor’un yolunu tutan forvet oyuncusu Malick Evouna, dün oynanan Batman Petrolspor maçında yeşil-beyazlı formayla ilk golünü attı. Evouna, Konyaspor formasıyla 16 resmi maça çıkarken bunlarda gol sevinci yaşayamamıştı.

KALECİLER DEĞİŞTİ

Konyaspor Batman Petrolspor maçında yeşil sahalarda eşine az rastlanan bir değişiklik yaşandı. Maçın 78. dakikasında kaleci Patrik Carlgren oyundan çıkarken yerine yedek kaleci Abdülaziz Demircan oyuna girdi.

İSMAİL GÜVEN İLK GOLÜNÜ ATTI

Konyasporlu genç oyuncu İsmail Güven, yeşil-beyazlı formasıyla ilk golünü attı. Batman Petrolspor maçında takımının 2. golünü atan Konyalı futbolcu, uzunca bir aradan sonra A takımda gol atma heyecanı yaşadı. Güven, gol sevincini takım arkadaşlarıyla birlikte yaşadı.

EZE ÜZGÜN

Atiker Konyaspor’un forvet oyuncularından Patrick Friday Eze, gol orucunu Batman maçında da bozamadı. Son haftalardaki düşüşüyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Eze, maçtan sonra büyük bir üzüntü yaşadı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.