Batman rolünün sahibi kim?

Batman rolünün sahibi kim?
Gerek sinema severlerin gerek tv severlerin gerekse çocukların sevdiği ve beğenerek izlediği Batman filminin baş rol oyuncusu Steve Jobs karekterinin sahibi belli oldu.

Gerek sinema severlerin gerek tv severlerin gerekse çocukların sevdiği ve beğenerek izlediği Batman  filminin  baş rol oyuncusu Steve Jobs karekterinin sahibi belli oldu. 

Ünlü aktör Christian Bale aktörlük ve oyunculuk becerilerini bilmeyenimşz yoktur ünlü oyuncu şimdilerde de adını ve oyunculuk yeteneğini konuşturcağa benziyor. Batman 'nin baş rolünü canlandıracağı  açıklanan Steve Jobs'u izleyiciler merakla bekliyor.

Christian Bale özellikle karakter rollerinde ne kadar başarılı oluğunu önceki yıllar içerisinde kanıtlamış bir aktör. Birbirinden değişik filmde oynadığı karakterleri hala hafızalara kazılı olan oyuncu, bir sonraki adımda Steve Jobs olarak karşımıza çıkacak.
Bir zamandır etrafta konu hakkında birden fazla dedikodu dolaşıyordu ve nihayet bir internet sitesi Christian Bale'in bu rol için hala yapımcı ekip ile konuştuğunu fakat geri kalan tüm detayların hallolduğunu beyan etmiş durumda. Yayınlanan makalenin geneline baktığımızdaysa Bale, yeni Steve Jobs filmi için çoktan rolü itiraf etmiş gibi gözüküyor. Sony'nin peşinde olduğu film, The Social Network ve Moneyball gibi eserleri kaleme alan Aaron Sorkinwho tarafından yazıldı ve Slumdog Milionaire'in yönetmeni Danny Boyle tarafından çekilecek. Bütün kurgu Walter Issacson'un, Steve Jobs hakkında yazdığı resmi biyografya üzerine kurulmuş yer alıyor .
Ne diyelim, umuyoruz ki favori Batman'imiz, favori Steve Jobs'umuz da olacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.