Batman'da 450 Yetim Giydirildi

Batman'da 450 Yetim Giydirildi
BATMAN (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Batman İnsani Yardım Derneği, kentteki 450 yetim çocuğu giydirdi.Dernek binasında düzenlenen programda bir...

BATMAN (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) Batman İnsani Yardım Derneği, kentteki 450 yetim çocuğu giydirdi.

Dernek binasında düzenlenen programda bir araya gelen çocuklar için eğlence düzenlendi. Etkinliğin ardından çocuklara kışlık kıyafet yardımı yapıldı.

Dernek Başkanı Hüseyin Şansi, yetimlerin Hazreti Muhammed'in emaneti olduğunu söyledi.

"Yetim gülerse dünya güler" diyen Şansi, şunları kaydetti:

"Yetim kardeşlerimiz bize Hazreti Muhammed'in emanetidir. Emanete sahip çıkmak bizlerin boynunun borcudur. Bu bilinçle hareketle ilimizdeki 450 yetim kardeşimizi bu soğuk kış günlerinde üşümesinler diye sponsorlarımızın da desteğiyle giydiriyoruz. Böylece hem bizler hem de yetim çocuklarımız mutlu oluyor."

Batman'da yetim aileleri yalnız bırakmadıklarını dile getiren Şansi, "İHH İnsani Yardım Vakfı dünyanın değişik bölgelerinde yetimlerin, mazlumların, mağdurların olduğu bölgelerde, nerede muhtaç bir insan varsa oraya koşmaktadır. Biz de burada 450 çocuğumuzu giydiriyoruz. Yetim ailelerimizi çağırarak hazırladığımız kışlık giysileri kendilerine veriyoruz." dedi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.