Batman'daki izinsiz gösteriler

Batman'daki izinsiz gösteriler
Polise taş, molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 10 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

BATMAN (AA) - Batman'da izinsiz gösterilerde polise taş, molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 10 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, ömür boyu hapse mahkum edilen terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümü bahanesiyle izinsiz gösteri yaptıkları için gözaltın alınan 10 kişi, Bölge Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye çıkarıldı.

Tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen şüpheliler, ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Pazaryeri, Hilal, Bağlar, Beşevler mahalleleri ile Göçerler Bulvarı'nda izinsiz gösteri düzenleyen gruplar, polise taş, molotofkokteyli ve havai fişekle saldırmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.