Batman'daki Terör Saldırısı

Batman'daki Terör Saldırısı
Kozluk ilçesindeki terör saldırısında şehit olan polis memuru Nedim Erbay için Batman'da tören düzenlendi

Batman'ın Kozluk ilçesinde teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Nedim Erbay için tören düzenlendi.

 Batman Bölge Hastanesinden alınan Erbay'ın Türk bayrağına sarılı naaşı, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirildi. Meslektaşlarının omuzlarına alınan şehidin cenazesi katafalka konuldu, ardından şehit polis memuru için dua edildi.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, haince gerçekleştirilen bu saldırının teşkilatın gözünü korkutamayacağını söyledi.

Polis memurlarının ülkenin birlik ve beraberliği için canları pahasına mücadeleye devam edeceğini vurgulayan Denizci, "Hiç bir değer yargısı taşımayan kalleşler, hain emellerine ulaşamayacaklardır" dedi.

Şehit eşi Kadriye Erbay ile çocukları Egehan ve İlknur gözyaşlarına hakim olamazken, onları polisler teselli etmeye çalıştı.

Vali Azmi Çelik, AK Parti İl Başkanı Diyaddin Uçar ile kurum temsilcilerinin de katıldığı törenin ardından meslektaşlarının tekbirleri eşliğinde araca konulan şehit cenazesi, memleketi Manisa'ya gönderilmek üzere Batman Havalimanına götürüldü. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.