Battlefield: Hardline'dan Yeni Video

Battlefield: Hardline'dan Yeni Video
Ünlü FPS yapımlarından Battlefield serisinin yeni oyunu ve aynı zamanda ilk kez askeri temadan uzak Battlefield oyunu olacak olan Hardline için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Viscreal Games tarafından geliştirilmekte olan ve bilindiği üzere Electronic Arts tarafından yayımcılığı üstlenilecek olan Battlefield: Hardline için oynanış görüntülerinin de yer aldığı yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı.

Serinin yakından takipçilerinin bileceği üzere Battlefield: Hardline, ilk kez açık savaş alanları olmayan ve askeri kurgudan uzak bir Battlefieldoyunu olma özelliği taşıyor.

14-12/23/bf.jpg

Cephelerde değil caddelerde çatışacağız

Bildiğimiz Battlefield'ın dışına çıkarak polisiye bir kurguyla karşımıza çıkacak olan yapım, senaryo moduyla oyuncularına yeni bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. Yayınlanan yeni videolar da oyuncuları gayet sabırsızlandıracak cinsten. 

Yayınlanan yeni videoya baktığımızda, birçok yeni animasyonun, yeni aracın ve polisiye silahın oyuna eklendiğini görüyoruz. Bu sefer bir tank kullanımı yerine, polis aracı kullanmak daha büyük bir önem taşıyacak gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.