Batuhan Kör Trabzonspor'da! Batuhan Kör kimdir?

Batuhan Kör Trabzonspor'da! Batuhan Kör kimdir?
Trabzonspor'da son dakika transfer haberi: Fırtına, Bursaspor'da forma giyen Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör'ün transfer için yeşil-beyazlılar ile anlaştı..

Batuhan Kör 9 Mart 2001 Trabzon doğumlu. 2014 yılında Bursaspor alt yapısında futbola başladı. Yeşil beyazlı kulüp 2019 yılında genç oyuncusuyla 2023 yılına kadar sözleşme imzaladı.

1.81 boyundaki forvet oyuncusu ayrıca sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. Türkiye Kupası'nda çıktığı Göztepe maçında 4 gol atan oyuncu ayrıca bu sezon TFF 1. Lig'de 28 maçta 7 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.

Bugüne kadar Milli takım hocalarının radarına girmeyen Batuhan Kör Bursaspor'da alt yaş grupları dahil toplam 56 gol atmayı başardı.

Bursaspor kulübüyle 4 yıllık profesyonel sözleşmesi olan Batuhan Kör'ün sözleşmesi 31 Mayıs 2023 yılında sona erecek.

Spor Toto Süper Lig'de fırtına gibi esen Trabzonspor, transferde de durmak bilmiyor. 4 koldan harekatını sürdüren bordo-mavililer listesindeki isimlere birer birer imza attırıyor.

Genç ve potansiyeli yüksek isimlere ayrı bir önem veren yönetim, Bursaspor'un 20 yaşındaki golcüsü Batuhan Kör'ü kadrosuna kattı. A Spor'un haberine göre; Genç futbolcu 24 Ocak Pazartesi günü Trabzon'da olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.