Bayern Münih 6 attı

Bayern Münih 6 attı
Bundesliga'da Bayern Münih fırtınası esti. Guardiola'nın yönetimindeki ekip, Werder Bremen'e gol yağdırdı.

Bundesliga'da lider durumda bulunan Bayern Münih, sahasına Werder Bremen'i 6-0'lık skorla geçti.

Allianz Arena'da oynanan maçta ev sahibi ekibin gollerini Philipp Lahm (2), Xavi Alonso, Thomas Müller ve Mario Götze (2) attı. Bayern Münih, puanını 20'ye çıkardı ve teknik direktörlüğünü Tayfun Korkut'un yaptığı Hannover 96'yı deplasmanda 3-0 mağlup eden Borussia Mönchengladbach'ın 4 puan önünde liderliğini sürdürdü. Werder Bremen ise 4 puanla 18. sırada kaldı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) 8. haftakarşılaşmasında Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki rakibi Borussia Dortmund, deplasmanda FC Köln'e 2-1 yenildi.

RheinEnergie Stadı'nda oynanan maçta FC Köln ilk yarıyı Kevin Vogt'un 40. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Borussia Dortmund ikinci yarıya hızlı başlayarak 48. dakikada Ciro Immobile'nin golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı.

Konuk ekipte İlkay Gündoğan'ın 430 gün sonra ilk kez resmi bir maçta forma giydiği ve ilk onbirde başladığı karşılaşmada FC Köln, Simon Zoller'in 74. dakikada attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Borussia Dortmund, sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Borussia Dortmund çıktığı son 5 lig maçından sadece 1 puan alarak 7 puanla 14. sıraya geriledi. FC Köln ise puanını 9 çıkararak 10. sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.