Bayhan'dan Deniz Seki yorumu

Bayhan'dan Deniz Seki yorumu
11 yıl önce ekranlara gelen Popstar adlı yarışmada, Bayhan adlı yarışmacı için "Hapse giren birisi Popstar olamaz" diyen Deniz Seki'ye o isimden şimdi cevap geldi.

11 yıl önce ekranlara gelen Popstar adlı yarışmada Deniz Seki Jüri üyeliği görevini üstlenmişti. Bayhan adlı yarışmacı ise daha önce işlediği bir cinayet nedeniyle hapse girmiş, tahliye olduktan sonra da yarışmaya katılmıştı.

Haftalar geçtikçe finale doğru yaklaşan Bayhan için oldukça ağır yorumlarda bulunan Deniz Seki, 'Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz' demişti. Deniz Seki'nin Bayhan'a yönelik sözleri o dönem çok tartışılmış ama ünlü sanatçı geri adım atmamıştı.

Yaşanan bu olayın ardından uzun zaman geçmesinin ardından Deniz Seki uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanarak cezaevine gönderildi. Yargıtay tarafından cezası onanan Seki'nin iki buçuk yıl daha hapis yatması gerekiyordu ki ünlü isim ortadan kayboldu. 6 ay boyunca polise yakalanmamayı başaran Deniz Seki sonunda Büyükçekmece'de saklandığı evde yakayı ele verdi.

Bu süreçte ise Deniz Seki'nin hapis yattığı için eleştirdiği Bayhan'ın nasıl bir tavır takınacağı da merak konusu olmuştu. Herkes ondan Deniz Seki için ağır sözler söylemesini beklerken o ise Deniz Seki'nin hapse girmesinden mutluluk duymayacağını belirtti.

Hiç bir insanın cezaevine girmesinden mutluluk duymayacağını dile getiren Bayhan, kendisinin de hapis yattığını hatırlatarak geçen sürede ıslah olduğunu dile getirdi. Ünlü yıldızın cezaevinde kendisiyle hesaplaşma yoluna gideceğini de sözlerine ekleyen Bayhan, 'Kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisi verecektir' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.