Bayırbucak Türkmenlerine yardım

Bayırbucak Türkmenlerine yardım
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığınca toplanan yardım malzemeleri, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere bölgeye gönderildi

AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığınca toplanan gıda ve giyecek malzemelerinin bulunduğu Bayurbucak Türkmenleri yardım tırı ile AK Parti Diyarbakır Sosyal İşler Başkanlığına gönderilen 25 ton unun bulunduğu tır bölgeye yola çıktı.

Yardım malzemelerin gönderilmesi için Atatürk Caddesinde düzenlenen törende konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yardım kampanyasının AK Parti Sosyal İşler Başkanlığınca başlatıldığını söyledi.

Kampanya kapsamında ikinci yardım tırını gönderdiklerini ifade eden Yurdunuseven, tırların İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından bölgeye ulaştırılacağını aktardı.

"Şimdi kardeşlik zamanı" diyerek başlatılan kampanyada partisinin tüm teşkilatlarının özverili çalışmaları ile topladıkları gıda, giyecek ve evsel kullanım eşyalarının Bayırbucak'taki Türkmenlere ulaştırılması için yola çıkardıklarını belirten Yurdunuseven, şöyle dedi:

"Bunun yanında Diyarbakır AK Parti Sosyal İşler Başkanlığına ulaştırılmak için 25 ton un bulunan tırımızı da gönderiyoruz. Yardımlarımız yarın yerlerine ulaşacak. Un yardımında katkısı bulunan Düzağaç Belediye Başkanımız Muammer Işıklı’ya ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yardımların toplanmasında emeği geçen belediye başkanlarımıza, il genel meclisi başkanımıza, teşkilatımızın tüm kademelerine şükranlarımı sunuyorum."

Uğurlama törenine, Yurdunuseven'in yarı sıra Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Sosyal İşler Başkanı Nazmiye Tuğral, İl Kadın il kadın kolları üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.

Konuşmaların ardından dualar edilerek tırlar bölgeye uğurlandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.