Selçuk Bayraktar neden hedefte? Baykar'ı neden yok etmek istiyorlar?

Selçuk Bayraktar ve Baykar'a yönelik saldırılar arttı. Gazeteci Nedim Şener, Nuri Demirağ’a, Nuri Killigil’e, Vecihi Hürküş’a, Şakir Zümre'ye yapılanların Selçuk Bayraktar'a yapılıp yok edilmeye çalışıldığını söyledi.

Ramazan Bayramında bir zamanlar terörle anılanHakkari ve ilçelerini ziyaret eden Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, HDP PKK ve bir takıM CHP'lilerin hedefi oldu.

glor-fexyaaloxx.jpg

Bayraktar'ın Hakkari Çukurca'dan paylaştığı terör örgütü yandaşı yabancı bir gazeteci "Defol Kürdistan'dan" yorumu yaptı. Bayraktar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hem Türkçe hem de Kürtçe olarak "Burası Türkiye; Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı yer" şeklinde yanıt verdi.

"İSRAİL JET YAKITI" İFTRİASI

Baykar'a yönelik saldırılardan birisi 'İsrail'e jet yakıtı satıyor' iftiası oldu. İstanbul BB çalışanı Evren Barış Yavuz'un iftiraso sosyal medyada algı operasyonuna çevrilmeye çalışıldı.

ÇOK SERT YANIT: " İMAMOĞLU TASMALI KÖPEKLERİNİ SALDIRTMAYI BIRAK"

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, iftiraya sert yanıt verdi: "Bizim için nefsin izzeti yoktur yaptığın işin izzeti vardır. Attığınız iftiralar bizde bir toz zerresi kadar iz bırakmaz. Milletimiz de, Gazzeliler de bizim duruşumuzu iyi bilir. İsrail’e jet yakıtı sattığımız iftirasını atan alçak kim diye baktım. Gördüm ki İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alıyormuş. “Alevilerin de pkk’sı olmalı” diye yazılar yazıyor, dhkp-c güzellemesi yapıyormuş. Bu pkk’lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim."

İmamoğlu bu sözlerle ilgili Haluk Bayraktar'a dava açtığını açıkladı.

glmd08sw4aa3huy.jpg

NEDİM ŞENER: BAYRAKTAR YOK EDİLMEYE ÇALIŞIYOR

Gazeteci Nedim Şener, Selçuk Bayraktar'ın neden hedefe konulduğunu anlattı. İstanbul BB çalışanı Evren Barış için "Faşist İBB trolü" diyen Gazeteci Nedim Şener, tvnet'te katıldığı programda dün Nuri Demirağ’a, Nuri Killigil’e, Vecihi Hürküş’a, Şakir Zümre'ye yapılanların Selçuk Bayraktar'a yapılıp yok edilmeye çalışıldığını söyledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.