Bayramın son günü! Konya-Antalya yolunda yoğunluk var

Bayramın son günü! Konya-Antalya yolunda yoğunluk var
Konya Antalya kara yolunda Ramazan Bayramı'nın 3. gününde dönüş yoğunluğu var.

Yeni Konya Antalya kara yolunda Ramazan Bayramı'nın son gününde dönüş yoğunluğu yaşanıyor.

Antalya sınırları içerisinde yer alan Demirkapı Tüneli'nin hizmet vermeye başlamasıyla birlikte geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Beyşehir-Derebucak-Demirkapı Tüneli güzergahlı Yeni Konya Antalya kara yolunda bayram dönüşü trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı.

konya-antalya-yolu2.jpg

Bayram tatilinin son gününe gelinmesiyle birlikte tatilini Akdeniz Bölgesi'nde Antalya ve ilçelerinde geçiren tatilciler, dönüş yolculuğuna geçmeye başladı. Beyşehir'in Çetmi Mahallesi çevresinde yaşanan araç yoğunluğu kameralara yansırken trafik yoğunluğunun en çok yaşandığı yerlerden birisi ise Beyşehir ilçesi girişi oldu. İlçeye girişte çevre yolunun yerine şehir merkezi yönünü tercih eden sürücüler, kent merkezinde yoğunluğun daha da artmasına yol açtı.

konya-antalya-yolu1.jpg

Antalya Caddesi, Ali Akkanat ve Köprübaşı Caddeleri'nin yanı sıra Eşrefoğlu Köprüsü üzerinde de yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Trafik ekipleri ise güzergah üzerinde önlem ve tedbirlerini artırırken, bayram dönüşü yoğunluğunun gece saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.