Baysangur’dan genç oyuncuya tam güven

Baysangur’dan genç oyuncuya tam güven
Anadolu Selçukspor’un geçtiğimiz günlerde profesyonel sözleşme imzaladığı alt yapı oyuncusu Ahmet Karaman, Karagümrük maçıyla ile resmi maçına çıktı.

Anadolu Selçukspor’un geçtiğimiz günlerde profesyonel sözleşme imzaladığı alt yapı oyuncusu Ahmet Karaman, Karagümrük maçıyla ile resmi maçına çıktı. Mücadelenin 71. dakikasında Aykut Uluç’un yerine giren genç oyuncu, bu kritik maçta 19. dakika sahada kaldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Abdurrahman Baysangur, şöyle konuştu: “Ahmet Karaman bizim alt yapımızda yetişen, yetenekli bir oyuncumuz. Hem adam eksiltebilen hem dripling yapma özelliği bulunan bir oyuncu. Bu maçta bir şeyler yapabilme ümidiyle sahaya sürdük. Belki fizik olarak çok hazır gözükmeyebilir ama gerçekten çok yetenekli bir oyun yapısına sahip. Elinden geleni yaptı. Belki ilk maçının verdiği heyecan ile çok üretken değildi ama inşallah onu da diğer oyuncularımız gibi kazanmak adına bir uğraş içerisindeyiz.” (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.