BBP Genel Başkanı Destici'nin makam aracı kaza yaptı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de içinde bulunduğu makam aracı kaza yaptı. Kazada yaralananlar oldu.

Sivas’tan Tokat’a giden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de içerisinde bulunduğu otomobil, Niksar ilçesi ile Tokat’ın Reşadiye ilçesi arasındaki kontrolden çıkarak bariyelere çarptı.

aw154824-02.jpg

Kazada Destici ile araçta bulunan BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar yaralandı. Mustafa Destici ve il başkanı Mustafa Omalar, Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

aa-20240304-33884605-33884603-bbp-genel-baskani-desticinin-bulundugu-arac-tokatta-kaza-yapti.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları için gittiği Tokat'ta trafik kazası geçiren Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

TOKAT VALİSİ HATİPOĞLU, DESTİCİ'NİN SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞUNU AÇIKLADI

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, trafik kazası geçiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Hatipoğlu, "Şu an itibarıyla vücudunda belirli bir şey görünmüyor" dedi.
Vali Hatipoğlu yaptığı açıklamada, "Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, İl Başkanı Mustafa Homalar, şoförü ve koruması ile Reşadiye ilçemizde seyir halindeyken 15’inci kilometrede trafik kazası geçirdiler. Aracın yoldan çıkması ile meydana gelen tek taraflı kazada Sayın Genel Başkan ve yanındaki arkadaşlar yaralandılar. Genel durumları gayet iyi. Şu an için ileri tetkikler için Tokat Devlet Hastanemize getirilmiş durumdalar. Genel Başkan’a müdahale ediliyor. Diğer yaralılarımız da yoldalar, ulaşmak üzereler. İnşallah herhangi sorun olmaksızın bu süreci geçirirler. Ben Sayın Genel Başkan’a ve Büyük Birlik Partisi camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Reşadiye Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalelerin ardından merkeze intikal ettirildiler. Tetkikler burada devam ediyor. Şu an itibarıyla vücudunda belirli bir şey görünmüyor. Şu an görünen büyük bir sıkıntının olmadığı yönünde" ifadelerine yer verdi.

İl Sağlık Müdürü Atilla Bıyık, Reşadiye Devlet Hastanesi'nden Tokat Devlet Hastanesi'ne getirilen Mustafa Destici'nin sağlık kontrollerinin yapıldığını söyledi.

Destici'nin genel durumunun iyi olduğunu bildiren Bıyık, "Tokat Devlet Hastanesi'nde Sayın Destici'nin, tomografisi çekildi. Tomografi sonucunda herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. Sayın Destici'yi bir iki saat içinde taburcu edebiliriz." dedi.

LİDERLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'ye, geçirdiği trafik kazası nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundu. CHP Genel Başkanı Özel Özel Destici'ye geçmiş olsun mesajı yayımladı

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.