Bedensel engelli milli raketler, Ankara'da çalışıyor

Bedensel engelli milli raketler, Ankara'da çalışıyor
Bedensel Engelli Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Kılınçkaya:"2016 Rio Paralimpik Oyunları'na şu ana kadar 9 sporcumuz kota aldı. Bu sayıyı arttırmak ve Rio'da başarılı olmak için çalışıyoruz"

ANKARA (AA) - Bedensel Engelli Masa Tenisi Milli Takımı, 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nın hazırlıklarına Ankara'da devam ediyor.

Ankara Eryaman’da bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) çalışmalarını sürdüren Bedensel Engelli Masa Tenisi Milli Takımı'nın kampı, 30 Mart Çarşamba günü sona erecek.

Milli takım antrenörü Yusuf Kılınçkaya, kampla ilgili değerlendirmesinde, kamp programının yüksek tempoda geçtiğini belirterek, "2016 Rio Paralimpik Oyunları'na şu ana kadar 9 sporcumuz kota aldı. Bu sayıyı arttırmak ve Rio'da başarılı olmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Milli takım kampında şu sporcular bulunuyor:

Abdullah Öztürk, Nesim Turan, Süleyman Vural, Ali Öztürk, Nergiz Altıntaş, Hatice Duman, Neslihan Kavas, Ümran Ertiş, Kübra Korkut, Fatih Erden, Faruk Akbağ, Kürşat Çağlayan, Hamza Çalışkan, Ümit Demirbilek, Ebru Can, Hilal Türkkan.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.