Bekir Develi Seydişehirlilerle buluştu

Bekir Develi Seydişehirlilerle buluştu
 Muhabir
Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Yazar Bekir Develi' Seydişehirlilerle buluştu.

Seydişehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Yazar Bekir Develi'nin katılımıyla gerçekleştirilen "Kudüs Bizim Neyimiz Olur?" konulu söyleşide Filistin'de yaşanan soykırım anlatıldı.

Millet Bahçesinde düzenlenen konferansa Seydişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Bizler Gönül coğrafyamızda rahat ve huzurlu bir şekilde yaşıyoruz diyen Başkan Tutal , “Gönlümüz ve dualarımız, 75 yıldır İsrail zulmü karşısında sadece ve sadece yüreklerindeki imanın gücüyle mücadele eden, insanlığın ve Müslümanların haysiyetini koruma görevini üstlenen Filistinli kardeşlerimizle birliktedir. İnançlarını ve vatanlarını savunurken şehit düşen kardeşlerimize Rabbimden rahmet diliyor ve bu mücadelede yaralananlara acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda Özgür Aksa’da buluşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

1-7.jpg

Bekir Develi, “Filistin ve Mescid-i Aksa bizim için bir iman meselesidir. Oradaki insanlar bizim kardeşlerimizdir. Müslüman olmak neyi gerektirir diye düşünüp ona göre hareket etmeliyiz. Mescid-i Aksa bizim ilk kıblemizdir. Mübarek ve mukaddes olan o topraklardaki ruhtur ve biz o ruha üzülüyoruz. Oradaki Müslüman kardeşlerimiz için her türlü desteği veriyoruz boykotlar yapıyoruz. Şu an yapılan boykot çok değerli ama yetmez. Daha iyi ürünleri bizim üretmemiz gerek. Boykot, en önemli silahtır. Hiçbir şey yapamıyorsak, boykota devam edelim. Bizler boykoto devam ettikçe, onlar sarsılacak ve kaybedecekler. Bugün İslam coğrafyasına zulüm edenler, yarın bizim vatanımıza göz dikecekler. Bu yüzden haklı davamızın arkasındayız ve boykota devam edeceğiz.Gazze özgür ve hür bir şekilde bizim ve Müslümanların olacak” ifadelerini kullandı.

Develi’nin konuşmasının ardından, Başkan Tutal, Develi’ye günün anısına hediye takdim etti. Bekir Develi söyleşinin ardından sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.