Bekir Kağnıcıoğlu güven tazeledi

Bekir Kağnıcıoğlu güven tazeledi
Altınekin Ziraat Odası’nda delege seçimlerinin ardından başkan belirlendi. Mevcut Başkan Bekir Kağnıcıoğlu tüm delegelerin oy birliği ile yeni dönemde de başkan olarak görevlendirildi

Ziraat odalarında delegelerin belirlenmesi için yapılan seçimlerin ardından başkanların belirlenmesi için de süreç başlamıştı. Altınekin Ziraat Odası’nda da delegeler yeni başkanını belirlemek üzere biraraya geldi.
Altınekin Ziraat Odası’nda geride kalan 3 dönemde başkanlık yapan Bekir Kağnıcıoğlu, tüm delegelerin ortak kanaati ve oy birliği ile Altınekin Ziraat Odası Başkanı olarak belirlendi.
Sadece Altınekin’in değil Konya Ovası’nın kuzeyinin ve tüm Konyalı çiftçilerin dertleriyle dertlenen, sıkıntılarına çözüm arayışında olan Başkan Bekir Kağnıcıoğlu, özellikle su konusundaki ısrarcı yaklaşımı ve Konya Ovası’nın kuzeyinin suyla buluşturulması konusundaki çabası ile tüm çiftçiler tarafından takdir ediliyordu.
Başkan Bekir Kağnıcıoğlu ayrıca geride kalan dönemlerde Altınekin Ziraat Odası’nda da önemli yatırımlara öncülük etmiş, başta KOP olmak üzere tarımsal destek sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirliği ile bölge çiftçisinin ihtiyacı olan pekçok yatırımın kazanılmasını sağlamıştı.
Yeni dönemde de Altınekin Ziraat Odası Başkanı seçilen Bekir Kağnıcıoğlu’nun yeni yatırımlarla bölge çiftçisinin hizmetinde olması bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.