Beklenen oldu, Konya yolu beyaza büründü

Beklenen oldu, Konya yolu beyaza büründü
 Editör
Meteoroloji uzmanlarının yaptığı tahminler doğrultusunda Konya Antalya Yolu’nun Alacabel mevkiinde yoğun kar yağışı bekleniyordu. Beklenen oldu, öğlen saatlerinde başlayan kar yağışı bölgeyi beyaz renge bürüdü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan meteorolojik değerlendirmeler sonucu elde edilen veriler ışığında yürütülen tahminlerde kar yağışının Konya ile Antalya arasındaki yüksek kesimlerde etkili olmasının beklendiği bildirilmişti.

Meteoroloji uzmanlarının yaptığı tahminler tuttu. Konya ile Antalya arasında bulunan, İç Anadolu ile Akdeniz arasındaki en önemli geçiş güzergahlarından biri olan 1825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde öğlen saatlerinde başlayan kar yağışının yoğun bir şekilde devam ettiği bildirildi.

KONYA ANTALYA YOLU’NDA SON DURUM

Bölgeden gelen fotoğraflar ve videolar kar yağışının etkili olduğunu gösterirken, Karayolları ekipleri de karla birlikte yolu açık tutmak için çalışmalarına başlamış oldu. Şu an Konya Antalya yolunda kar yağışının etkili bir şekilde devam ettiği ancak yolun açık olduğu bölgede bulunan haber kaynaklarımız tarafından bildirildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.