Beklenen Özür Geldi!

Beklenen Özür Geldi!
Pek çok fazla Apple kullanıcısının çok büyük tepkisini çeken tatbikat için özür geldi; fakat Apple'dan değil!

Albüm "Songs of Innocence" (Masumiyet Şarkıları) olarak adlandırılmış olabilir fakat U2'nun öne çıkan ismi Bono, albümün "zorla" kullanıcıların iTunes hesaplarına ve çalma listelere eklenme hususunda kendilerinin de suçu olduğunu itiraf etti. Bedava bir albüm her ne kadar kulağa güzel bir fikir olarak gelse de, arıza bazı iOS kullanıcılarının otomatik indirme seçeneğini itiraf etmiş olmaları ve albümün Apple tarafından bu cihazlara "zorla" yüklenmiş olmasından kaynaklanıyor.

Tüm bu problemdeki kendi payı için Bono, iTunes kullanıcılarından, Apple'ın 100 milyon dolarlık reklam anlaşmasının bir parçası olmak mecburiyetinde bırakıldıkları hissi için özür diledi. Facebook üzerinden yapılan bir röportajda, U2 hayranları gruba sorularını sordular ve bunlar arasından biri özellikle dikkat çekiciydi: "Lütfen tekrar insanların çalma listelerine otomatik olarak indirilen bir iTunes albümü yayınlamayın. Bu gerçekten kabaydı."

Bono ise bu fikri itiraf ederek, acı dolu bir iç çekişin peşinden , şu cevabı verdi:  "Oops. Ehm. Onun için üzgünüm. Başlangıçte güzel bir fikirdi fakat akabinda ipin ucunu kaçırdık."

Tüm zamanların en çok büyük albümü olarak tanıtılan "Songs of Innocence" 500 milyonun üzerindeki iTunes kullanıcısına ücretsiz indirme seçeneği olarak sunuldu.  Şayet , bazı kullanıcılar için istenmeden cihazlarına indirilen bu albüme karşı yükselen sesler o kadar fazlaydılar ki, Apple bu albümün iTunes kitaplıklarından kaldırılması için özel bir yazılım ve takviye belgesi yayınlamak mecburiyetinde dahi kaldı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.