Belediye başkanından yaralı askere ziyaret

Belediye başkanından yaralı askere ziyaret
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Diyarbakır'da yaralanan ve tedavisinin ardından baba evine getirilen Jandarma Uzman Çavuş Özgür Öztürk'ü ziyaret etti

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralanan ve tedavisinin ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki baba evine gelen Jandarma Uzman Çavuş Özgür Öztürk'e ziyarette bulundu.

Uysal, beraberinde meclis üyeleriyle Belen Yenimahalle'deki baba ocağına giderek tedavisi evinde devam eden Uzman Çavuş Özgür Öztürk'e geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Terörü lanetlediklerini ifade eden Uysal, "Devletimiz terörle kararlı bir şekilde mücadele ediyor. Şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve tüm halkımıza başsağlığı diliyoruz. Yine yaralı askerlerimizin de bir an evvel sağlıklarına kavuşabilmeleri için dua ediyoruz" dedi.

Öztürk de Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 20 Ocakta terör örgütüne yönelik operasyonda yaralandığını belirterek, "Teröristlerde girilen çatışmanın ardından operasyon yapılan hücre evini temizledik. Bu arada dışarıdan atılan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaralandık. Şarapnel parçası ayağıma, dizimin üzerine ve yüzüme isabet etti. Hain saldırıda bir silah arkadaşımız da şehit oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.