Belediye Camileri Temizliyor

Belediye Camileri Temizliyor
Seydişehir Belediyesi, camilerde başlattığı temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.Belirli periyotlarla merkez ve taşra mahalleler de bulunan

Süleyman Sayan'ın Haberi

Seydişehir Belediyesi, camilerde başlattığı temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Belirli periyotlarla merkez ve taşra mahalleler de bulunan camileri temizleyen Seydişehir Belediyesi temizlik ekipleri, gelen temizlik taleplerini de geri çevirmiyor.

İlçedeki ibadethanelerin eksiklikleri için harekete geçen Seydişehir Belediyesi Cemaatin camilerde temiz ve rahat ortamlarda namaz kılabilmeleri için düzenli olarak ibadethanelerin temizliğini yaptırıyor.

Vatandaşların temiz ve sağlıklı bir şekilde camilerde ibadetlerini yapmaları için temizlik çalışmalarına aralıksız devam edildiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Ekiplerimiz başlattığımız temizlik çalışmalarında iç ve dış mekanlarda sürdürüyor. Belediye olarak görevimiz yalnız yol, kanalizasyon, park ve bahçelerimizi temiz tutmak değil, vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı ibadethanelerimizi de temiz tutmak bizim sosyal belediyecilik anlayışımız içindedir. Düzenli olarak belirli periyotlarda merkezde ve mahallerimizde bulunan camilerimizin temizliği ekiplerimiz tarafından yapılıyor” dedi. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.