"Belediyemiz hizmetleriyle vatandaşın gönlüne dokunacak"

"Belediyemiz hizmetleriyle vatandaşın gönlüne dokunacak"
Kızıltepe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Odabaş:"2017 yılında belediyemiz hizmetleriyle vatandaşın gönlüne dokunup vatandaşı kucaklayacak"

MARDİN (AA) - İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Mardin Valiliğince Kızıltepe Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ahmet Odabaş, "2017 yılında belediyemiz hizmetleriyle vatandaşın gönlüne dokunup vatandaşı kucaklayacak." dedi.

Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında, DBP'li Belediye Başkanı İsmail Ası'nın tutuklanmasının ardından, İçişleri Bakanlığının onayı ile Mardin Valiliğince Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Odabaş, ilçede yapılacak öncelikli çalışmalarla ilgili tespitlerin yapılmaya başlandığını söyledi.

İlçeye güzel hizmetler getirmek istediklerini belirten Ahmet Odabaş, önümüzdeki yıl belediyenin yapacağı çalışmalara yön vermek üzere hem vatandaşlarla, hem sivil toplum örgütleriyle hem de siyasi parti temsilcileriyle temas halinde olduklarını belirtti.

"2017 yılında belediyemiz hizmetleriyle vatandaşın gönlüne dokunup vatandaşı kucaklayacak." diyen Odabaş, vatandaşların neye ihtiyacı varsa onu tespit etme gayretinde olduklarını kaydetti.

Ahmet Odabaş, "İhtiyaçları kaynaklar doğrultusunda en kısa şekilde halletmeye gayret edeceğiz. Bu konuda halkın desteğini bekliyoruz. Ancak onların desteğiyle, birlik beraberlik içerisinde gönül birliktelikleri yaparak hizmet birlikteliği yapabiliriz. İlçenin, Mardin'in, ülkenin birliği, beraberliği, güzelliği, refahı için ne gerekiyorsa yapmaya gayret edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.