Belinden çıkardığı tabanca ile ateş saçtı! (TIKLA& İZLE)

Belinden çıkardığı tabanca ile ateş saçtı! (TIKLA& İZLE)
Antalya'da iki kişinin sokak üzerindeki küfürlü tartışması silahlı kavgaya neden oldu

Antalya'da iki kişinin sokak üzerindeki küfürlü tartışması silahlı kavgaya neden oldu. Olayda bir kişi tabancadan çıkan kurşunla kalçasından vuruldu. Kaçan şahıs Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanırken, vurulan şahsın olay yerinden kaçtığı anlar güvenlik kamerasına an ve an görüntülendi.

Olay, Yeşildere Mahallesi 2830 Sokak üzerinde gerçekleşti . Alınan bilgiye göre; Doğan D. (33) ve E.Ş. arasında küfürleşme sebebinden tartışmaya neden oldu. Yaşanan tartışmanın ardından ikili bir süre birbirini takip etti. Sonrasında kavga bir sitenin önünde tekrar meydana geldi. Olay esnasında E.Ş. yanında taşıdığı tabancayı çıkararak 2 el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan birinin Doğan D.'ye isabet etmesiyle şahıs kalçasından yaralandı.

Silah sesleri üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı şahıs Kepez Devlet Hastanesine kaldırılırken, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri kaçan şüphelinin peşine düştü. Ekipler şahsın geliş istikametinden önce yaşadığı binayı buldu. Ardından ise olay anının yansıdığı güvenlik kamerasından kimliğini kısa sürede kimliği tespit edildi. Yapılan çalışmaların ardından yakalanan şüpheli E.Ş. gözaltına alındı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.