"Ben penaltı beklerken gol oldu"

"Ben penaltı beklerken gol oldu"
Kardemir Karabükspor maçında son dakikalarda attığı golle takımına galibiyeti getiren Alima Yeni Malatyasporlu futbolcu Hüseyin Kar, sosyal medyada da yankı bulan golünün hikayesini anlattı- Kar: "Ben topa vurdum, penaltı bekliyordum çünkü rakip oyuncun

MALATYA (AA) - NAİM BOŞKUT - Alima Yeni Malatyasporlu futbolcu Hüseyin Kar, PTT 1. Lig'deki Kardemir Karabükspor maçının son dakikalarında attığı, takımına galibiyeti getiren golün hikayesini anlattı.

Hüseyin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına kötü başladıklarını ancak Kardemir Karabükspor maçında elde ettikleri üç puanla kötü gidişata "dur" dediklerini ifade etti.

Karşılaşmanın 86. dakikasında attığı ve sosyal medyada da yankı bulan golde yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Allah'ın bir lütfu oldu diyebilirim. Ramazan Kahya ortayı yaptığında topa gittim ve topa vurdum. Topa vurmaktan ziyade canım çok yandı. Penaltı diye durdum. O sırada herkes benimle beraber durdu. Golü de görmemiştim. Hakem bir anda düdük çaldı. Umut Nayir geldi bana sarıldı 'abi gol oldu' dedi. Ben şaşırdım. Hatta rakip takımdan arkadaşım Rıza da geldi 'kalksana hadi zaman geçirme' diye benimle uğraşıyordu. Yani çok tuhaf bir gol oldu. Mücadelenin semeresini aldık diyebilirim. İyi mücadele ettik, Allah da lütfetti. Çok şükür güzel bir galibiyet ve gol oldu."

Ceza alanı içindeki pozisyonda, rakibin kendisine müdahalesi nedeniyle hakemden penaltı kararı beklediğini anlatan Hüseyin, "Ben topa vurdum, penaltı bekliyordum çünkü rakip oyuncunun direkt ayak bileğime darbesi oldu. Ben penaltı beklerken gol oldu. Böyle bir gol milyonda bir olur, diyebilirim. Hiç görmedim, bundan sonra da görebileceğimi sanmıyorum" ifadelerini kullandı.


- "Reklamın iyisi kötüsü olmaz"


Kritik bir dönemde alınan galibiyete çok sevindiklerini kaydeden Kar, "Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Yeni Malatyaspor Kulübü hem Türkiye'de hem de az da olsa dünyada bazı yerlerde şu an konuşulmaya başlanmış. Benim fazla bilgim yok, bana gelen haberler öyle. Kulüp adına da güzel bir reklam oldu" ifadelerini kullandı.

Golün ardından takımda herkesin sevinç yaşadığını aktaran Kar, "Güzel oldu. Tuhaf sevinçler, makara yapanlar oldu. Hep beraber güldük eğlendik ama şu saatten sonra biz de Elazığ maçına odaklandık. Bütün çalışmalarımızı ona yönelik yapmaya başladık. Şu an tek düşüncemiz Elazığspor maçı" diye konuştu.

Alima Yeni Malatyasporlu futbolcu, Kardemir Karabükspor maçının 86. dakikasında soldan ceza alanına gönderilen topa rakip savunma oyuncusunun kendisine baskısı altında vurmuş, yükseklik kazanan meşin yuvarlak kalecinin üzerinden filelerle buluşmuştu.


- "Ciddi bir çalışma içindeyiz"


Ligde 22. haftada deplasmanda Vartaş Elazığspor ile yapacakları maça değinen Hüseyin Kar, şunları söyledi:

"Elazığ- Malatya rekabeti var. Öncelikle saygı ve sevgi çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum. Kim hak ederse o kazansın. Biz ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Oraya üç puan için gideceğiz. Üç puanla da ayrılacağımızı düşünüyorum. Şehrimizi ve halkımızı mutlu etmek istiyoruz. Karabükspor maçının anlamlı olabilmesi için Elazığ'da üç puan alıp rahatlamak istiyoruz."

Hüseyin, takımda bazı şeylerin adım adım ilerlemesi gerektiğini belirterek, "Bu sene ligde kalıcı olup ilerleyen senelerde hedeflerin konulması, sağlam gitme adına daha da önemlidir" değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.