Bengü'ye alkış yağmuru

Bengü'ye alkış yağmuru
MERSİN’in simge festivali haline gelen ’Uluslararası Narenciye Festivali’ kapsamında konser veren şarkıcı Bengü, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yenişehir Kültür Merkezi’nde sahne piyasa Bengü’nün konserini Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç ve takribî bin şahıs izledi. Konserine ‘Yaralı’ parçası ile başlayan Bengü, sahne performansıyla göz doldurdu. 

HEP BİR AĞIZDAN 10’UNCU YIL MARŞI 

Son albümü bulunan ‘İkinci Hal’in çıkış parçası ‘Sahici’ ile hayranlarının takdirini ele geçiren Bengü, narenciye ile süslenen sahnede sevilen parçalarını seslendirdi. İlk şarkısının ardından, Ermenek’te yaşanan maden kazasında hayatını kaybeden madencileri de anan Bengü, ’Hepinizin bildiği benzeri elim bir kaza yaşandı ve bizlerde konserlerimizi iptal ettik. Yaralar açılıyor fakat o açık yaralar herzaman kalıyor. Dün de 10 Kasım iken, istiyorum ki herzaman bir ağızdan konserin en başında Onuncu Yıl Marşı söyleyelim. Atatürk’ün sahici çocukları olduğumuzu bir kere daha kalpten gösterelim. Ne mesut Türküm Diyene’ dedi. meşhur sanatçı, ayağa kalkan hayranları ile ortak herzaman bir ağızdan 10’uncu Yıl Marşı’nı okudu. 

Eski ve yeni albümünde yer piyasa şarkılardan oluşturduğu repertuarı ile sevenlerinin karşısına çıkan Bengü, birtakım şarkılarını ise hayranları ile ortak söyledi. Dansı ve sempatik tavırları ile hayranlarının takdirini ele geçiren meşhur sanatçının sahnedeki enerjisi de gözlerden kaçmadı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Bengü, alkış yağmuru eşliğinde sahneden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.