'Benim için de sürpriz oldu'

'Benim için de sürpriz oldu'
Emine Ülker Tarhan'ın istifasına ilk yorum birçok konuda birlikte hareket ettiği Uşak milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'dan geldi.

CHP’den istifa eden Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ile birçok konuda ortak tavır belirleyen ve parti içinde ‘ulusalcı’ olarak nitelendirilen vekillerden CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz Tarhan’ın istifasının kendisi içinde sürpriz olduğunu söyledi.  İstifayı açıklama sonrası basından öğrendiğini dile getiren Yılmaz “Kendisi açıklamasında gerekçelerini sıralamış. Biz birçok konuda aynı şeyleri düşünüyoruz. Cumhurbaşkanlığı adayı belirlenmesi süreci ve parti içi demokrasi konusunda ortak çağrılarımız oldu” dedi. 'İstifasını nasıl karşıladınız' sorumuza  Yılmaz "Ben de kendisin telefonla aradım ama ulaşamadım. İstifa sonrası henüz görüşemedim. Onun için bir şey demek istemiyorum" diye yanıt verdi.

CHP'Yİ BOMBALAYARAK İSTİFA ETTİ

'İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYORUM'
'Parti içinde Tarhan ile aynı düşünceleri paylaşan sizin de içinde bulunduğunuz bir grup milletvekilinin istifa edeceği söyleniyor. Siz de istifa edecek misiniz?' Sorumuzu Yılmaz “Parti içindeki yanlışları söylüyorum. Düzeltilmesi için çaba harcıyorum. Ayrıca Uşak örgütümüzle birlikte emek harcayarak birşeyler yaptık. Partimden şu an itibariyle istifa etmek gibi bir düşüncem yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.