Beraberliklerin takımı Konyaspor

Beraberliklerin takımı Konyaspor
Atiker Konyaspor, bu sezon rekor kırarak 17 beraberlikle sezonu tamamladı. Yeşil-beyazlılar, sezon boyunca sakatlıklarla boğuşurken, iki maçından birini beraberlikle bitirdi.

Atiker Konyaspor, bu sezon rekor kırarak 17 beraberlikle sezonu tamamladı. Yeşil-beyazlılar, sezon boyunca sakatlıklarla boğuşurken, iki maçından birini beraberlikle bitirdi. Sezona Rıza Çalımbay ile başlayıp, Aykut Kocaman ile bitiren yeşil-beyazlılar sistem değişikliğiyle de bocaladı.

Sezonu 44 puanla 8. sırada tamamlayan Atiker Konyaspor, gelecek sezon çalışmalarına başladı. Yeşil-beyazlılar sezon içinde sistem değişikliği, sakatlıklar, hakem hataları gibi farklı etkenlerle boğuşurken beklenenden daha az puan toplayabildi. Ligin en çok beraberlik toplayan takımı olan yeşil-beyazlılar, her iki karşılaşmadan birini beraberlikle tamamladı.

EN ÇOK FORMA GİYEN SERKAN

Yeşil-beyazlı temsilcimizde en çok forma giyen isim Serkan Kırıntılı olurken, tecrübeli eldiven 33 maçta forma giydi. Serkan, 33. haftada deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçında yerini Ertuğrul’a bırakırken, diğer maçların tamamında forma giydi. Serkan’ın ardından Skubic 31 maçta forma giyerken, Sloven sağ bek bir maç sarı kart iki maç da kırmızı kart cezalarından dolayı forma giyemedi. Serkan ve Skubic’i takip eden isimler ise Deni Milosevic, Marko Jevtovic ve Ömer Ali Şahiner oldu.

EN GOLCÜSÜ KAPTAN

Atiker Konyaspor bu sezon forvetlerinin formsuzluğu ve sakatlıklarından dolayı oldukça mustarip olurken, en golcü isim orta sahadan çıktı. Dönem dönem forveti çiftleyen, orta sahada, sağ kanatta, sol kanatta hatta kanat beklerinde oynayan Ömer Ali Şahiner, takımı için bu sezon 8 gole imza attı. Sakatlıkla uğraşmadığı dönem takım için önemli bir koz olan Ömer Ali Şahiner, 4 de gol pası verdi. Yeşil-beyazlılarda forvetlerden Jahovic 7 gol atarken, bir başka kanat oyuncusu Fofana da 6 golle sezonu tamamladı.

SARILARIN ABONESİ JEVTOVİC

Atiker Konyaspor’un kart raporuna bakıldığı bol kartlı bir sezonu geride bıraktı. Yeşil-beyazlılar, 87 sarı kart görürken, 4 kez de kırmızı kartla cezalandırıldı. Yeşil-beyazlılarda en çok kart gören isim Jevtovic oldu. Sırp orta saha 12 karşılaşmada sarı kart görürken, bir kez de kırmızı kart ile cezalandırıldı. Jevtovic ile birlikte Ömer Ali ve Skubic 6 sarı, birer de kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.