Berna Laçin'in yolsuzluk paylaşımı gündem oldu: "Halk bıktı ya"

Berna Laçin'in yolsuzluk paylaşımı gündem oldu: "Halk bıktı ya"
 Editör
CHP yandaşı Berna Laçin'in yolsuzluk paylaşımı sosyal medyada gündem oldu: "Halk bıktı ya"

Yolsuzluk haberiyle gündemden düşmeyen CHP'li belediyelere bir yenisi daha eklendi.

CHP'li Manavgat Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet, haksız menfaat temin etme ve yolsuzluk' soruşturması kapsamında CHP'li Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara'nın da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

100 KİŞİYE HALK TV YORUMU: "MANAVGATLILAR AKIN ETTİ"

Operasyonu haber alan çalışan yakını ve CHP ilçe örgütü yöneticilerinden oluşanyaklaşık 100 kişilik grup belediye binası önüne geldi.

Bizzat CHP'li isimlerce, CHP ve belediyelere fonladığı iddialarıyla sık sık gündeme gelen Halk TV haberi yaklaşık 250 bin nüfusa sahip Manavgat’ta "Operasyonn ardından Manavgatlılar belediye vinası önüne akın etti" şeklinde servis etti.

untitled-2.jpg

İFTİRACI BERNA LAÇİN: HALK BIKTI YA

Türk polisine tacizci iftirası atıp sildiği paylaşımı hala hafızalarda tazeliğini koruyan ve bu iftirası da yanında kar kalmış gözüken CHP yandaşı Berna Laçin de Hallk TV'nin paylaşımını "Halk bıktı ya" yorumuyla paylaştı.

Laçin'in paylaşımı sosyal medyada alay konusu olurken "Halk neyden bıktı, yolsuzluktan mı, operasyonlardan mı, tam anlaşılmamış. Halk yolsuzluktan bıktı gibi de anlaşılabilir. Düzelt Berna" gibi yorumlar yapıldı.

untitled-4.jpg

"HARBİDEN HALK BIKTI BERNA"

Yazar Zeki Bahçe'de "Halk bıktı ya." demiş Harbiden halk bıktı Berna, Para kulesi görmekten, baklava kutusunda avro görmekten, milleti soyup soğana çeviren hırsızlardan bıktı valla."

benma-lacin-taciz.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.