Beşiktaş 3- Fenerbahçe 2

Beşiktaş 3- Fenerbahçe 2
Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi mücadelesi başladı.

CANLI ANLATIM

38'Fenerbahçe'de sakatlık yaşayan Lazar Markovic'in yerine Volkan Şen oyunda.

32'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Tosic, ters kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderdi.

32'GOL! Dusko Tosic (k.k)

24'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gökhan'ın ceza alanına ortasında Olcay'ın aşırdığı top Kjaer'in kafasından sekti ve sol direk dibindeki, Gomez, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

24'GOL! Mario Gomez

20'Kullanılan serbest vuruşta Sosa'nın ceza alanına ortasında Ersan ve Kjaer topa birlikte yükseldi. Kjaer'in kafasından seken top ağlarla buluştu.

20'GOL! Simon Kjaer (k.k)

14'Beşiktaş'ta orta alanda topla buluşan Olcay, rakip savunma arkasına yüksek bir top gönderdi ama herkesi aşan top kaleci Volkan'a kadar geldi.

7'Gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan'ın pasında ceza alanına sağ çaprazdan giren Gökhan'ın sol çaprazdaki Gomez'e pasında araya savunma girdi.

5'Bir başka Fenerbahçe atağında Fernandao'nun ceza alanı dışından kaleye şutunda top yandan dışarıya gitti.

1'İlk düdük çaldı ve derbi mücadelesi Fenerbahçeli oyuncuların vuruşuyla başladı.

İLK 11'LER

Beşiktaş, "Tolga, Dusko Tosic, Ersan, Andreas Beck, Rhodolfo, Jose Sosa, Gökhan, Olcay, Atiba, Oğuzhan, Mario Gomez" 11'i ile çıkacak.
Fenerbahçe ise mücadeleye, "Volkan, Şener, Alves, Kjaer, Caner, Mehmet Topal, Meireles, Ozan, Nani, Markovic, Fernandao"

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.