Beşiktaş, Abdülkerim Bardakçı'da ısrarcı

Beşiktaş, Abdülkerim Bardakçı'da ısrarcı
Beşiktaş, ara transferde teklifte bulunduğu Abdülkerim Bardakçı için kongre sonrası Konyaspor'un kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor

 

 Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ın Ab­dülkerim Bardakçı ısrarı sürüyor. sStoper mev­kiine bir yabancı bir de yerli oyuncu transfer etmek isteyen siyah-beyazlılarda, yerli oyuncu için Abdülkerim Bardakçı ilk sırada yer alıyor.

ARA TRANSFERDE ALMAK İSTEMİŞTİ

Beşiktaş, ara transfer döneminde Kon­yaspor’a Abdülkerim Bardakçı için teklifte bulunmuş ancak yeşil-beyazlı yönetim tek­lifi düşük olduğu gerekçesiyle kabul etme­mişti. Siyah-beyazlı yönetim, 5 Haziran’da yapılacak olağanüstü kongre sonrası yeni yönetimin kapısını bir kez daha çalacak. Konyaspor’un başarılı stoper için kapıyı en az 4 milyon eurodan açarak pazarlık masasına oturması bekleniyor. Kulüplerin itiraz ettiği, TFF'nin yeni yabancı kuralı uygulamaya konulursa yerli oyuncuların önemi ve  değeri daha artacak. 

YERLİOYUNCULARIN GÖZDESİ

Konyaspor ile başarılı bir sezonu geride bırakan ve A Milli Takım’a kadar yükselen 26 yaşındaki oyuncu transferin gözdesi duru­munda. Abdülkerim’in Galatasaray ve Fener­bahçe’nin de radarında olduğu belirtiliyor. Abdülkerim Bardakçı’nın Konyaspor’la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.