Beşiktaş Eskişehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş Eskişehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş Eskişehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş'ın Süper Lig'de 24. haftasında rakibi Eskişehirspor. Beşiktaş Eskişehirspor maçı saat kaçta? Beşiktaş Eskişehir maçı detayları haberimizde.

Süper Lig 24. haftası kapanış maçında Beşiktaş, Eskişehirspor’u ağırlıyor. Bir maç eksikliği ile 2. sırada olan Beşiktaş, mutlak galibiyet parolasıyla çıkacağı Eskişehirspor maçı saat 20.00′de başlayacak. Beşiktaş Eskişehirspor maçı canlı izleme linki, muhtemel ilk 11′ler ve maça dair detaylar haberimizde.

Spor Toto Süper Lig 24. haftanın kapanış maçında Beşiktaş Eşkişehirspor karşı karşıya geliyor. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan Beşiktaş Eskişehir maçını Mete Kalkavan yönetecek. Lig TV tarafından canlı yayınlanacak maçı aşağıdaki linkten tek maç üzerinde satın alıp izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Eskişehirspor maçı izle

Bir maçı eksik olan Beşiktaş, Süper Lig’de Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada yer alıyor. Türkiye Kupası’nda Konyaspor’a elenen Beşiktaş, Eskişehirspor maçını 3 puanla tamamlayıp liderle puan farkını artırmamak ve moral bulma peşinde. Beşiktaş Eskişehirspor maçında Gökhan Töre, ayak bileğindeki ödem nedeniyle forma giyemeyecek. Beşiktaş’ta Eskişehirspor maçında forma giyme ihtimali bulunan 5 oyuncusu kart cezası sınırında. Bu futbolcular; Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Quaresma.

Beşiktaş ile Eskişehir, bu akşam 60. kez karşı karşıya gelecekler. Geride kalan 59 Beşiktaş Eskişehirspor maçında siyah beyazlıların 29 galibiyeti bulunurken kırmızı siyahlıların ise 15 galibiyeti var. İlk yarıda oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı. Ve Beşiktaş, İstanbul’da oynanan maçlarda Eskişehirspor’a en son 1981′de 1-0 yenildi. O tarihten sonra oynanan 14 maçın 11′ini Beşiktaş kazandı.

BEŞİKTAŞ ESKİŞEHİRSPOR MUHTEMEL İLK 11’LER

Beşiktaş: Tolga, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan, Sosa, Olcay, Gomez

Eskişehirspor: Boffin, Dossa, Anıl, Ahmet, Figueras, Engin, Hadzic, Toko, Kıvanç, Emre Güral, Meye

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.