Beşiktaş Konya'ya geldi

Beşiktaş Konya'ya geldi
Beşiktaş, Torku Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya’ya geldi.

Spor Toto Süper Ligin 15. hafta maçında yarın saat 19.00’da Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan lider Beşiktaş, özel uçakla Konya’ya geldi. Konya Havalimanı’na gelen siyah-beyazlı kafileçiçeklerle karşılandı. Kendilerini karşılamaya gelen Beşiktaş Futbol Okulu öğrencileri ile fotoğraf çektiren teknik direktör Slaven Bilic’e çiçek verildi. Futbolcular da öğrencilerin fotoğraf çektirme isteklerini geri çevirmeyerek, objektiflere poz verdi.
Havaalanı dışında bir grup taraftarın tezahüratları eşliğinde otobüse binen kafile geniş güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı otele gitti.
Kafilede şu futbolcular yer aldı: Tolga Zengin, cenk Gönen, Emre Metin, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Ümit Karaal, Kerim Frei,Uğur Boral, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Cenk Tosun, Demba Ba.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.