Beşiktaş Kulübünün kongresi

Beşiktaş Kulübünün kongresi
- Kongrede saat 10.45'te başlayan oy verme işlemi tamamlandı- Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman:"Bugün çok özel bir gün. Hem kongremiz hem de şampiyonluk maçımız var. Hayırlı olsun. İnşallah bize iyi görevler yapmayı Allah nasip etsin"


İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi sona erdi.

BJK Akatlar Arena'da düzenlenen ve mevcut başkan Fikret Orman'ın tek aday olarak girdiği kongrede, saat 10.45'te başlayan oy verme işlemi, 17.00 itibarıyla tamamlandı.

Sandıkların kapanmasından sonra kürsüye gelen başkan Orman, kongrenin Beşiktaş camiasına hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Bugün çok özel bir gün. Hem kongremiz hem de şampiyonluk maçımız var. Hayırlı olsun. İnşallah bize iyi görevler yapmayı Allah nasip etsin. Tek başımıza seçime girsek bile 4 binin üzerinde insan katıldı. Özellikle İstanbul dışından gelenlere teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarıma hayırlı olsun. Allah bizi utandırmasın. Beşiktaş da şampiyon olsun." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman'ın konuşmasının ardından 20 sandıkta oy sayma işlemine geçildi.

Bu arada Fikret Orman ve yeni yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimler, basın mensuplarına poz verdikten sonra Spor Toto Süper Lig'de bugün Beşiktaş ile Osmanlıspor arasında oynanacak karşılaşmayı takip etmek üzere Vodafone Arena'ya gitti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.