Beşiktaş kupada tur peşinde

Beşiktaş kupada tur peşinde
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Torku Konyaspor'a konuk olacak siyah-beyazlı ekip, sahadan turu getirecek skorla ayrılarak adını yarı finale yazdırmak istiyor- Büyükşehir Torku Arena'da saat 20.45'te başlayacak mücadelede, hakem Ya

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın deplasmanda Torku Konyaspor'la karşı karşıya gelecek.


Büyükşehir Torku Arena'da saat 20.45'te başlayacak müsabakada, hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.

Rakibiyle sahasında oynadığı ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlı ekip, rövanş mücadelesinde sahadan turu getirecek skorla ayrılarak kupada adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de hafta başında Fenerbahçe'ye yenilerek liderlik koltuğunu rakibine kaptıran Beşiktaş ayrıca, bu maçta turu geçen taraf olarak moral bulmayı hedefliyor.



- Tur için 2-0 ya da gollü tek farklı galibiyetler



Torku Konyaspor karşısında Beşiktaş'a tur için 2-0'lık skorun yanı sıra 3-2 ve üzerindeki tek farklı galibiyetler gerekiyor.

Mücadelenin berabere ya da Beşiktaş'ın yenilgisiyle tamamlanması halinde ise turu geçen taraf, ev sahibi ekip Torku Konyaspor olacak.

Karşılaşmada 90 dakikalık sürenin Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetiyle tamamlanması durumunda ise mücadele uzatmaya gidecek. Uzatmalarda da skorun değişmemesi halinde yarı finale yükselecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.



- Güneş'in rotasyon yapması bekleniyor



Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Torku Konyaspor karşısında kadroda rotasyona gidecek.

As futbolcularından bazılarını dinlendirmesi beklenen tecrübeli teknik adamın, Torku Konyaspor karşısında sezon boyunca daha az forma şansı bulan isimleri sahaya sürmesi bekleniyor.

Güneş'in, kaleyi Denys Boyko'ya emanet etmeyi planladığı, orta alanda Tolgay Arslan, Necip Uysal, Kerim Frei'ı görevlendirebileceği öğrenildi.



 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.