Beşiktaş şampiyon

Beşiktaş şampiyon
- Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş'ta büyük sevinç yaşanıyor- Siyah-beyazlılar, Osmanlıspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından Vodafone Arena'da şampiyonluk kutlaması yaptı- Teknik direktör Şenol Güneş'i havaya f


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u 3-1 yenerek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan Beşiktaş'ta büyük sevinç yaşanıyor.

Siyah-beyazlılarda yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından şampiyonluğu taraftarıyla kutladı.

Beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaştığı maçın son bölümünde stattaki coşku üst seviyeye çıkarken, saha kenarındaki teknik heyet ve futbolcular kenetlenerek, heyecanla müsabakanın bitmesini bekledi.

Bu sırada özel güvenlik görevlileri ile polis saha kenarına dizilerek, taraftarların sahaya girmemesi için önlem aldı.

Hakem Cüneyt Çakır'ın bitiş düdüğünün ardından teknik direktör Şenol Güneş, yardımcıları ve yedek kulübesindeki futbolcular saha içine koşarak diğer oyuncularla orta alanda adeta bir sevinç yumağı oluşturdu.

Siyah-beyazlılar, tribünleri tek tek gezerek şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Futbolcular, taraftarlarla karşılıklı tezahürat da yaptı.

Kutlamalar sırasında ışık gösterisi de yapılırken, taraftarların yaktığı meşaleler nedeniyle statta sis bulutu oluştu ve görüş mesafesi de düştü.


- Şenol Güneş havalarda


Saha içinde şampiyonluk şarkıları söyleyen siyah-beyazlı futbolcular, Şenol Güneş'i havaya fırlattı.

Cezası nedeniyle maçta forma giyemeyen Olcay Şahan ve sonradan girdiği maçlarda takımın skor yüküne büyük katkı yapan Cenk Tosun, ellerinde Beşiktaş bayraklarıyla saha içinde tur atarak şampiyonluğu kutladı.

Bu arada Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Jose Sosa ise ülkesinin bayrağıyla saha içinde tur attı.

Beşiktaşlı futbolcular şampiyonluk kutlamalarını, formalarının üstüne üzerinde "Şerefimizle Hakkımızla 2015-2016 Sezonu Şampiyonu Beşiktaş" yazılı tişörtleri giyerek gerçekleştirdi.

Siyah-beyazlı takımın soyunma odasında Gökhan Töre, bütün futbolcuların katılımıyla şampiyonluk özçekimi yaptı.


- Coşku stat dışına taştı


Beşiktaşlı taraftarların şampiyonluk kutlamaları stat dışında da sürdü.

Bileti olmadığı için stada giremeyen taraftarlar, dışarda yaptıkları tezahüratlarla şampiyonluk sevinci yaşadı.

Stattaki taraftarların da dışarıya çıkmasıyla kutlamalar Dolmabahçe ve Beşiktaş Köyiçi'ne taştı. Bu sırada stat dışında havai fişek gösterisi yapıldı.


- UEFA Şampiyonlar Ligi'ne selam


Beşiktaş Kulübü, resmi twitter hesabından UEFA Şampiyonlar Ligi'ne mesaj yolladı.

Siyah-beyazlı kulübün, UEFA Şampiyonlar Ligi hesabını etiketleyerek gönderdiği mesajda, "Merhaba Şampiyonlar Ligi biz geldik" ifadesine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.