Beşiktaş şampiyon

Beşiktaş şampiyon
- Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin:-"Bu benim ilk şampiyonluğum değil. Bütün Trabzonlulara da armağan olsun"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş'ta tecrübeli kaleci Tolga Zengin, "Bu benim ilk şampiyonluğum değil. Bütün Trabzonlulara da armağan olsun." dedi.

Tecrübeli kaleci, Süper Lig'de Osmanlıspor'u 3-1 yenerek şampiyonluklarını ilan ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Şampiyonluğun siyah-beyazlı camiaya hayırlı olmasını dileyen Tolga, "Malzemecisinden masörüne, en az oynayanından en çok oynayanına kadar herkesin bunda emeği var. Hepsine anasının ak sütü kadar helal olsun. Üç seneden beri yağmur çamur kar kış demeden, stadımız olmadan yaptığımız maçlara gelen taraftarlara da çok teşekkür ediyoruz. En çok da onlar hak etti." diye konuştu.

Bu sezon şampiyonluğa inandıklarını vurgulayan Tolga, "Sezon başından beri şampiyonluğa inanıyorduk. Öndeyken dezavantajlı gösterildiğimiz zamanlar da oldu. Allah'a çok şükür hepsine cevap verdik." ifadelerini kullandı.

Takımla sözleşmesi sona eren Tolga Zengin, yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağına yönelik bir soruya, "Benim kulübümle herhangi bir şeye imza atmama gerek yok. Oturur konuşuruz, çok problem değil." cevabını verdi.


- "İlk şampiyonluğum değil"


Tolga Zengin, bir basın mensubunun "İlk şampiyonluğunu yaşadın neler hissediyorsun?" şeklindeki sorusu üzerine, "Bu benim ilk şampiyonluğum değil. Bütün Trabzonlulara da armağan olsun. Size göre ilk olabilir ama bize göre değil. Biz emek verdik çünkü." diye görüş bildirdi.

Tolga, röportaj sırasında yanına gelen Beşiktaş'ın emektar malzemecisi Süreyya Soner'i alnından öptü.

Süreyya Soner de şampiyonluğun Beşiktaş'a hayırlı olmasını dileyerek, "Bu benim 8. şampiyonluğum." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.